Со воацаш
Берий хинна деноргаш.
Сашорта дахаш хургда lа,
Лешийташ хьай жогlаргаш.
Деноргаш деша тlехьа да вай,
Дега тlа баьцовгlий йоархl.
Воайла къаьста иразагlа да вай,
Замано цхьоал йеза лоархl.
Шапшай ашараш лаьгlлу,
Хьунагlа михаш сомадувл.
Йуххьера саькхий lад аьрхlлу,
Цо а ший дохьаж чукъувл.
Со воацаш леха хургда lа
Вахарах леткъаденна рузкъа.
Садакъал говзал а йа хьа,
Теннай хьа накха тlа бузкъа.
Гlермане, 02. Аьтинга бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112060207232