Смак Жаги

В весняних хащах  розлите сонце, -

Душі шаленій - ВІДДІЛИТИСЬ

І перейти в простори ЛІТА..!


На сонне тіло летіли бджоли :

Ми медом плавились з тобою...


...В веселці барв кохали ДВОЄ,

В жазі любові ЩЕ напитись!


Рецензии