Пройде i це? Промине, промайне...
Пройде i це? Промине, промайне
Цяткою в мороцi вiчнiм?..
Свiчку постав. Пригадай i мене
Нiччю, короткою нiччю.
Онде твiй порух руки
(ще люблю!),
Он твоє свiдчення тайне...
Тiнь свою в ноги тобi постелю,
Взнала чи нi — не спитаю.
Щемно милуюсь, торкнутись боюсь —
Стиха молюсь
(не минуло!),
В нiч повернусь — нiби порох займусь.
...Шереху навiть не чула.
Свидетельство о публикации №112060203399