Осiнь хмура. Нi сплеску вiд лодiй...
Осiнь хмура. Нi сплеску вiд лодiй.
Кожна — шерех сухого листка,
Де записано стiльки мелодiй,
Та нi краплi з весла не стiка.
Хочеш пити лише. Не до спiву.
Хочеш знати — куди...
Промiнцi —
Остюками по згарищу-жниву.
Рiчка попелу. Жовтi мерцi...
Свидетельство о публикации №112060203309