На народження онука Георгiя...

Народився в нас онук -
Стали ми багаті.
Квіти б всі зібрала з лук,
Щоб його вітати.

Хай його щодень віншують
Ясний місяць, сонечко,
Хай промінчики цілують
Щічки та долонечки.

Хай цілющі зелен - трави
Вкриють всі доріжки,
А роса чистокриштальна
Миє його ніжки.

Хай Господь йому дарує
Дивний голосочок,
Щоб сміявся, як у лузі
Чарівний дзвіночок.

Хай зростає малючок
Здоровим, щасливим,
Як чудовий чорнобривчик,
Слухняним і милим.


Рецензии