Присмак

засяяло, забриніло сміхом сповненим
серце жіноче стомлене
зойкнуло від нежданого щастя
відлунням нічного птаха

від дотику світла як гілки гострої
до затхлого місця пухлини
проколото й сморід гріха
полишив місце свідомості

те що по ньому лишилось – дрібниці щасливі
а навіть якщо і щемить
відчута прикмета зцілення
цей біль – то є присмак любові.


Рецензии