Не ждать
Через окошко заглянул до хаты,
С тобой дороги наши разошлись
Уже не будет больше, как когда-то...
Под звёздами поют всю ночь коты -
Орут джаз-ретро так проникновенно.
А знаеш что? Пошёл бы к чёрту ты!
Не пялься на меня так откровенно.
Не чекати
Русалка Лая
http://www.stihi.ru/2012/03/15/4813
На небі місяць яблуком повис
і нумо заглядати до кімнати.
Ніколи вже не буде, як колись,
Бо я тебе навчилась не чекати.
Під зорями виспівують коти
Пісень весняних в стилі джазу-ретро.
А знаєш що? - Іди під три чорти!
І не дивись на мене так відверто.
Свидетельство о публикации №112053108059
Наталия Тусеева 08.06.2012 06:42 Заявить о нарушении
Морозовлит 08.06.2012 06:57 Заявить о нарушении
Наталия Тусеева 08.06.2012 07:00 Заявить о нарушении