mana dzive

Es esmu es
Es varu sak no vaj yes
Es dzive un tu dzive
Mes dzive un tu
Mana un tava dzive tavas rokas
Vajag vinju tikaj atrast
Tu un es darisim savu dzive savijem rokam
Tu vari redzet runat un smejas un tev bus smajds uz sejas
Tu zinu ko es varu
Es zinu ko es daru
ES un tu vari
mana dzive ir mana


Рецензии