Чи любов, чи кохання

Буває пристрасть, секс, бажання,
А чи буває та любов, чи те кохання?
Між жінкою і чоловіком
Нема кохання - так завжди,
Нема Любові на Землі, рік у рік, та вік за віком
Коли тікають, не кажи зажди,
Його ти краще прожени...
Чи є любов, чи є кохання,
Ні, ні, ні, дівоче тільки це зітхання!

Крым, 2008


Фото: Артем Миронов. Май 2007. День. Тюльпан Шренка на фоне побережья от Енишар до Карадага


Рецензии
Ты же знаешь, знаешь, хорошо знаешь, что бывает)

Пинчер Тюрингский   31.05.2012 13:52     Заявить о нарушении