k

ти залиш по собі щось своє
коли вирішиш звідси піти.
зараз доля,нажаль,програє
у вигаданій лиш тобою грі.

я поза грою.
нічого не вдієш.
ти не зі мною.
ти вже не мрієш.

ти залиш мені щось на майбутнє,
щоб змогла я колись пригадати
твою гру, таку незабутню,
і належне комусь віддати.

та все ж,тепер я поза грою,
нічого не вдієш.
ти не зі мною.
і вже не мрієш.

ти залиш мені правила гри.
я більше вірити не хочу.
і тікай на рахунок "три",
і ховай,як раніше,соромлячись,очі.

бо ти поза грою.
нічого не вдію.
я не з тобою.
я граю..
і більше не мрію


Рецензии