Аби вiтром не надуло
Гойдає місяць зорі в гамаку,
А вітер підглядає з-за гілля
Як голі ми кохаємось в ставку".
Русалка Лая
Не витримав напруги вітерець
І полетів скоріш чимдуж на став
Й не проженеш його. Хай йому грець!
А він такеє з вами витворяв -
Голубив, пестив, ластився, як кіт,
Торкався ніжно всіх клітинок кожи
І зазирав туди, куди не слід,
І ліз туди, куди йому не можна.
Що з нього взяти - вітер в голові
(Хоча у нього скрізь суцільний вітер)
Легенький вітер - то не буревій,
Хоча й від ньго можуть бути діти*
* Є такий вираз - вітром надуло( Завагітніла )
Свидетельство о публикации №112053009291