Насiння

Якщо на світі є реінкарнація,
То я... не знаю... Ось Антонич – хрущ.
А я... До себе – дизасоціація...
Не квітка, не земля, не кущ...

І там десь я була, можливо, в розшуку...
Чи мене ще ніде і не було...
На землю небо розіллялось дощиком, –
Невдовзі проросте моє зело.

2010 рік, 30 травня 2012 року


Рецензии