щоб потоки тушi й смiх одночасно

..з цих рядків хочу почати тему умовностей, щирості, вимогливості, егоїзму, відвертості, пошуку, масок, обмеженості себе та інших  – одним словом роздумів про різні філософські і не зовсім категорії, про які ми може й навіть не задумуємося у шаленстві життя, але вони є… ми часто одним словом, емоцією, думкою, дією можемо перекреслити або знайти/дати підстави для переосмислення…давайте дискутувати про нас, про наші страхи, про наші прагнення, про наші пошуки…

… так хочеться влаштувати скандал заради скандалу…
… щоб посуд у друзки!!! і жодних розумінь, і жодного раціо…
… щоб сльози…
… щоб потоки туші й сміх одночасно…
… як божевілля смак…
… і може там – десь глибоко-глибоко…
… маленька мета – укріпити зв'язок без зобов’язань чи з ними…
… можливо, як щастя знак…
… а може й не укріпляти – це ж скандал заради скандалу…
… щоб посуд у друзки!!! і жодних розумінь, і жодного раціо…
… щоб сльози…
… щоб потоки туші й сміх одночасно…
… як божевілля смак…

… вона навчилася кохатись думками й висновками…
… але вирішила, що цього їй не завжди досить…
… вона, здається, ховається за моралі умовностями, а насправді душа її з клітки рветься…
… вона вміє бути щасливою, віданню, традиційно-постійною…
… але інколи її суть божевілля вивільнюється…
… і тоді… біло-чорні крила!...
.. і тоді жодних правил, жодних кордонів!!!...
… тоді тільки жагуче «хочу» й «буду»…
… і тоді при морозі спекотно і шалено холодно, коли в зеніті палить сонце…
… і тоді скандал заради скандалу…
… щоб посуд у друзки!!! і жодних розумінь, і жодного раціо…
… щоб сльози…
… щоб потоки туші й сміх одночасно…
… як божевілля смак…


… вона нестерпна, але така жадана…
… вона, як фенкіс, вміє згоряти від емоцій до тла і відроджуватися ними ж…
… це все вона…
… жінка… богиня…свята і грішна водночас…берегиня…воїн…
… а ще…успішна, а ще сучасна, а ще ніжна, а ще смілива і полохлива…
… це все – її особисте маленьке диво…
… непостійної стабільності…
… для них… для інших…


(ілюстрація для рядків взята звідси: http://nnm.ru/blogs/redpanter/catharsis-diskografiya/ - дякувати тим, хто її розмістив!)


Рецензии