Матуся

Мама – слово не просте.
Воно співуче, мелодійне,
Величне, гарне, добре, сильне,
Найдорожче, золоте.

Мама найрідніша в світі,
З ненькою завжди ми діти.
Мама всюди із тобою,
Не поруч – так відчуй душою.

Для мами кращий ти завжди,
Вона це в очі каже часто.
А ти – любов’ю їй світи,
Тому що цим даруєш щастя.

Хоч іноді сварки бувають –
Очі мами все прощають.
Любов – силенний дар людини,
З нею все життя – хвилини.

Матусю, колискові твої
Для мене ніби скарб, повір,
З тобою буду я малою,
Щоб чути твій ласкавий твір.

Я пам’ятати довго буду,
Матусі руки - не забуду.
І дітям своїм заспіваю,
Як маму я свою кохаю.


Рецензии