Таку як я

Якщо в моє життя постукає година,
Коли я змушена - тебе віддати іншій...
Таку як я... візьми собі ти за дружину...
Ти ж знаєш... не віддам я першій-ліпшій...
Таку як я... ну може... хай гарнішу...
Щоб вірила усім твоїм словам...
Турботливу... весняну і ніжнішу...
Бо іншій... не такій... я не віддам...


Рецензии