слова

Там, на небі,
де ангели кружля в танках.
мабуть,
де ллються в ріках зорі.
за обрієм,
де сонце засина.
я впевнений,
живуть слова любові.
Слова кохання, радості, надії
могутньо заплітаючись в єдине,
в своїх руках тримають світ,
запалюють життя, вертають віру…
Та помирають,
 там на небосхилі,
коли в серцях людських,
 втрачають свою силу.


Рецензии