Пiсля провiдноi

Сидять у гніздечках лелеки,
Висиджують лелеченят.
Вони прилетіли з далека
В Чернігівські наші края.

Поблискує. Ллє дрібний дощик.
Все небо в хмаринках сліпих.
Ми їздили з братом у гості,
До рідних і близьких своїх.

Вертаємось із  Батьківщини,
Тому так спокійно мені.
Хоча малувато лиш днини,
Та все ж задоволені ми.

Усе як раніш, змін немає,
Все ті ж побілені хати.
Здається, село вимирає,
У місто біжать молоді!

Хто з палицею, на порозі,
Стріча своїх любих діток,
А хто й у далекій дорозі...
З якої не ступиш і крок!


Рецензии