Я чекаю на тебе
Я дивлюся про тебе сни.
Розлучилися ми на трішки –
До наступної до весни.
А тоді ти мене зустрінеш
І нам зірве з тобою дах.
Відчуваю, що ти все зміниш.
Я змирилась, хай буде так.
В тебе буде футболка-поло
І емблемка на комірці.
І весь світ, і усе навколо
Ти триматимеш у руці.
Зазирнеш ти мені у вічі
І подумаєш «це навік».
Не помилишся, чоловіче,
Бо на це ти і чоловік.
І поринуть в безодню неба
Дві душі, наче ті птахи.
І нічого не буде треба.
Це вже дасться любов в знаки.
29.05.2012
Свидетельство о публикации №112052901114
с элементами урбана такой - футболка-поло, зiрвало дах ...
Роман Мацегора 14.07.2012 00:17 Заявить о нарушении