Розчинюся в краплинi роси

Розчинюся  в краплині роси,
Із зерна проросту в чистім полі.
Повернуся до Вас, мої сестри-брати,
І покличу повстати за долю.

Щоб зродитися знову в красі,
Відсахнутись від супостата,
Розгорнутись єством до Землі,
Шанувати її, як маму і тата.

Відрожуся, бо нікуди дітись -
Шалених,  зажерливих зайд
Розплодилося стільки у світі,
Що напевно вже скоро всім край.

Призову, у вогненній гієні -
Ми не старці, а нові ростки.
Проб'ємося крізь морок і темінь
І поборемо зло навіки!


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.