Парез души

Слова, як лід, колючі фрази...
Парез душі...
Безсонні ночі, вдавані образи...
Нема межі...

Безладні рухи, чуттів відсутність
І крик в думках...
Тепер не знаю, чи була сутність
в твоїх словах...

Ні поцілунків, ані бажання...
Сльоза бринить...
І лише в серці біль кохання
Вогнем горить...


Рецензии