Ненаписаний лист
А у думках: Люблю... Скучаю...
- Ну як життя? А як твоя робота?
А між рядками ніжність і турбота...
- Важкий був день? Ну що ж, відпочивай...
А ладна ж прихилити неба край...
Банальні фрази... а поміж словами...
Веселка кольоровими стьожками...
Ну все... бувай... і лагідної ночі!
А подумки... в твої обійми хочу...
В мовчанні зміст... затертість фраз...
Та заборонена надія...
без прикрас...
Свидетельство о публикации №112052703719