хочу бути для тебе одна

Ти серце не обманеш
Ти його не вб"єш.
Де треба підстрахуєш
Його ти вбережеш.

В руках тримати будеш
Так ніжно берегти...
Леліяти, любити можеш?!.
Як хочеш то бери...

Згораю від чекання.
Від ненависті - гину.
Та є одне бажання,
Не виконаєш - кину.

Багато просити не буду.
Не в цьому для тебе я дорога.
Кохання я знову для себе розбуджу.
А бажання - "хочу бути для тебе одна".


Рецензии