Сповнилося

завішене між небом і землею
вигнулося лукою тремтячи
розкрило широко здивовані очі
зустрівшись на порозі з життям
що промайнуло мимохіть експресом
перетнуло дихання
й отяжіло розіп’ятим вмерло
сповнилося. до кінця
до останнього атома
страждання


Рецензии