Кохання, що наснилось

Я ще колись згадаю,
Останнюю хвилину маю,
Коли я був, була і ти,
Доки не схотіла ти піти.

І все єство неначе щезло,
Все навкруги без тебе змерзло,
Тоді я вирішив іти,
Вперед на світло, до мети.

Тебе, на жаль, я не знайшов,
Скрізь зорі та світа даремно йшов.
Але знайшов, що не шукав –
Все те, чого я ще не знав.

Ти не людина, ти мій сон,
Наша любов, то світа фон.
Я все шукав, що не знайти,
Проте, мені потрібна тільки ти.


Рецензии