Лебедина пiсня

Я став для тебе вже чужим,
А вчора був твоєю тінню,
Та вже сьогодні нам одним
Співати музику осінню.

Стрічати в самоті птахів
Гойдати віти горобини,
Дивитись як течуть з дахів
Додолу краплі сіро-сині.

Холодний дощ змиє сліди,
Залишені колись тобою,
Не повернутись нам туди,
Не окропити їх сльозою.

А потім заметуть сніги
Дороги наші насвітанні,
Якими вдвох з тобою йшли,
Які для нас тепер останні.

Скотилась капля по щоці
Схилила віти горобина,
Вона лиш знає як вночі
Лунала пісня лебедина.


Рецензии
Гарно! Від серця написано! Дякую.

Елена Каминская7   29.07.2012 22:04     Заявить о нарушении
Щиро Вам вдячний.

Виктор Гала   29.07.2012 22:15   Заявить о нарушении