***

В мені дозрівають завтрашні вірші,
І скоро утвориться ще один кратер.
Та зараз панують спокій і тиша.
Душа моя – дивний складний інкубатор.

В мені дозрівають бруньками надії
В саду нескінченно живої весни.
Вона мене знову натхненням наділить, 
Та зійдуть плоди і смачні, і рясні.

Любов зігріває стурбовану душу
Теплом і промінням все більше і більше.
Писати я можу… Писати я мушу!
Бо вже дозрівають завтрашні вірші.


Рецензии