З 8 березня

Ми вітаєм вас зі святом.
І вам кажучи не жартом,
Найгарніше вас немає.
Наше серце вам співає.
ми пробачення благаєм,
Що за коси вас тягаєм.
З днем жінок вас, любі наші!
Розцілували б - були б старші.

4.03.2012г.


Рецензии