Украинское, Андрею
Сподобався тобі в спідниці екзорцист.
Він цнудлив з тебе кров, пів-серця в тебе вкрав,
Торочив про любов, а що це - він не знав!
Та ти її прости, бо кожен цупить те,
Чого в нього нема, то правило просте!
А там де є любов, немає пустоти,
З пів-серця цілий світ відродиш, знаю, ти!!
Свидетельство о публикации №112052500616