Часто

Берешся ні звідки – в нікуди...
А я біля Тебе
Буду.

Цілуєш спросоння так рідко...
А я могла б Тобі –
Квіткою...

Ні з неба мені, ні...  з долоні...
А я з Тобою
Наповнююсь...

Пливу за водою талою...
А Ти мене ніжно –
За талію...

І північ в очах Твоїх зморених –
Мені найтепліше
Море...

24-25 травня, 2012 рік


Рецензии