***

Не хваліся ты абновай,
А сардэчнай цеплынёй!
Залатым хай будзе слова -
Міласэрнасць з дабрынёй.

* * *
Лёс канём свой - не аб'едзеш!
Кажуць мудрацы здавён,
Што наперадзе - не ўгледзіш...
Шчасце, гора ці праклён?
 "Асеннія мары" (1995г.)


Рецензии