Гэтыя Словы

1) Гэтыя словы плывуць з майго сэрца
Гэтыя словы ляцяць праз вакенца
Да вас хто існуе не ў казках бабулі
Хто чуе кліч ветра, чыя думкі бы кулі

Гэтыя словы агнём палыхаюць
Пажары Радзімы мяне не мінаюць
Гэтыя словы ўласная спроба
Зрабіць крок на перад, дакрычацца да бога

прыпеў
Калі ўздымешься у верх, у чыстае неба
Паглядзішь на наш свет, які б дрэнны ён не быў
Ты заўважышь азеры, анёлаў бы душы
Празрыстыя вочы зямлі Беларусі

2) Гэтыя словы я прыдумаў ад болю
Ад ўсяго душыць што волю
Каб ажывіць памерлае сэрца
І ворогам ўсім даць у вочы перца

Гэтыя словы кліч абароны
Гэтыя словы маей роднай мовы
Подых майго роднага краю
Ў якім я жыву і які выбіраю

3) Я ніколі не бачыў ніколі не знаў
Каб нехта радзіму не паважаў
Дык навошта сароміцца матчынай мовы
За мной паўтарайце гэтыя словы


Рецензии