Лялька

В очах блищить холодне скло -
То лялька задивилась.
Щось дивне в погляді було -
Мабуть, мені наснилось.

Тоді чому цей погляд чарівний
Запав навіки в душу мою грішну?
Я надаю красу істоті потойбічній,
Адже кохаю посмішку цю вічну.

Кохаю ці вуста, кохаю шовк волосся,
Кохаю вічну порцелянову красу,
Терплю я  болісне довічне безголосся,
Адже кохаю я лише її одну.


Рецензии