Приходить молодiсть у снах...

Мої сни то тривожні, то світлі,
Бачу я тебе кожної ночі...
Я збираю волошки блакитні –
І синіють мої карі очі...

Колоски я не можу топтати,
Ніжно гладжу хлібне колосся...
«Бог послав тобі щастя кохати», -
Ніжно вітер торкав волосся...

І всміхались волошки небу,
Золотіло колосся пшеничне...
Говорить про кохання треба:
Про красиве, високе, вічне...

Заплету я з ромашок стрічку,
Роман – зілля додам чарівне...
І тебе заберу в свою нічку,
В сон щасливий, дивний – предивний.

У вікно заглядав пустотливо
 Свіжий , теплий, веселий вечір...
Стрічка з квітів спадала грайливо
На мої оголені плечі...

А у полі волошки квітли,
У росі був червоний мак –
Хтось шукав  мою стежку в літі...
Й не знаходив її ніяк...


Рецензии
Люблю дуже сни. Там світ, де немає страху, де немає обмежень, де можна жити і - творити, саме так, як ми бажаємо.
Здійснення Вам усіх найдивовижніших і найприємніших снів у житті.
Правильну стежку важко знайти...

Ярослав Молинський   27.05.2012 11:41     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ,ЩО ЧИТАЛИ МОЇ СНИ, І У ВАШОМУ ЖИТТІ ХАЙ БУДУТЬ ТІЛЬКИ ЩАСЛИВІ СНОВИДІННЯ, ЯРОСЛАВЕ

Инна Шумовецкая   28.05.2012 00:30   Заявить о нарушении