***

Пачну я вечар з кавы… з каньяком,
І рэтра музыкі,што так душу чаруе.
Даўно сцямнела за маім акном, 
Мне сёння хораша,я сёння не сумую.
Пачну я вечар з кавы…з каньяком!

Ад пылу вытру дзедаў патэфон, 
І бок старой, вінілавай пласцінкі
Яна – маленства пацьмянелы звон, 
На ёй гады, як дробныя ільдзінкі. 
Ад пылу вытру дзедаў патэфон, 

У вазе бэз пакіну на стале, 
Мне гэты пах нагадвае… світанне, 
Стары каштан у ранішным святле, 
Зямлі і сонца першае спатканне. 
У вазе бэз пакіну на стале… 

Заціх мой горад,з ім і я маўчу,
Мне музыка сусвет свой адчыняе, 
Я зараз толькі аднаго хачу, 
Няхай яна гучанне не спыняе… 
Заціх мой горад,з ім і я маўчу…


Рецензии