Фотаздымак...

Folle (франц.) - сумасшедший, читается как "фоль" 

Твой фотаздымак мне зноўку дзярэ  сэрца ,
Тячэ па пальцах, чырвоны і цёплы боль.
Канец хутка! Мне, ведаеш, так здаецца.
Не трэба жартаў, усе мы крыху “folle”…   

Пад гук авацый, ты адчыняеш дзверы
Але ніхто ты, паветра, усяго скразняк.
Які надоўга пазбавіў мяне веры,
І знік, у траўні, магчыма будзіць лазняк.

Мае думкі згубілі сваё аблічча,
Шкада, крыху, не горшым было яно.
Твае фота хацела мяне знішчыць,
А я жывая, і п’ю за цябе віно!!!


Рецензии