Украинское, любовь

Отруйне зілля вуст твоїх
Я випиваю як амриту,
Я Майстер твій, о Маргарито,
Я тану, мов невчасний сніг!

В кохання, наче в божевілля
Я крок роблю, підвівши очі.
Вдень помираю добровільно
І знов відроджуюсь щоночі!


Рецензии