Украинское, просто

Я втомилась до болю
Сподіватись на диво.
Все зверталась до Нього
Й допомоги просила.

Відповідей шукала,
Наче Той, у пустелі.
Свої жахи плекала
І молилася стелі.

І чекаючи старість,
Я сиділа на місці,
Почувалась як парость,
Як дитина в колисці.

Стільки мрій загубила!
Рахувала до втоми
Ті світи, що відкрила,
Не виходячи з дому!


Рецензии