Украинское, осени

Рахує осінь золотаві дні
І сипле збіжжям кришталеві роси,
Запалює вогняні ліхтарі
І павутиння заплітає в коси.

Блакить небес прозора, аж бринить,
Повітря пряне, сповнене покою,
Я намагаюсь зупинити мить,
Щоб цю красу забрати із собою!


Рецензии