Бусалба Нана
хьомсара нана дог 1овжи
тахна хьа 1ожалло кант
лаьцна, дуьненан балано д1а
леци хьа къонах. Собаре
хилалахь Далла т1е
товжалахь. Хьо елха ма
елхалахь хьомсара нана. Хала
ду д1а йижа к1антаха
къаьстина, халаду хьалг1атта
кантаха къаьстина. Халаду
баьрг тоха дуьнен чуьр к1ант
вайча.
1уьйренца маьлха зуьнарш дуьне
а къаги. Ламанца олхазарш
зурманца г1оьвти. Синтем бац,
синтем бац нена а кирахь, нена
дог г1айг1ане бодане диси. Ма
хийла кхелхина къонахой
дуьненна меха, ма
хийла йилхина бусалба нана!
Собаре хилалахь вай дели ду
хьуна, Деле а доьрзур ду
Аллах1у Акбар! Хьо йоха ма
йохалахь хьай Дела дуьхьа
вай Дела ву хьуна вай дог эца
кича, са туьсуш даима, доьхите
дезите ялсманен д1акъа.
Кхоьрите къаьхките
жоьжаг1ате 1азапо лацарна.
Хьо йицмалолахь хьомсара
нана, хьа деган стом д1а эццарг
Аллах1 ву Дела, хьуна и
велларг Аллах1 ву Дела. Хастам
бе хаставе.
собаре ва хила Аллах1а
дуьхьа.
хьо ца1 яц чов хилла къантаха
къаьстина хила а 1овжина
дуьнено дог нена. Хастамбе
вай Далла кант къонах
кхиорна. Моссо вац дуьненах
кантаха дог дуьзна. Собаре
хилалахь Далла те товжалахь
Далла а виц веш вац шена те
тоьвжинарг.
Тахна а т1ес тоьхна лаьмнаш
д1а шардича. Моссо а хорд
йовхоно кхехкича, стигланаш
латтанаш вовшех д1а
хьерчича, хьа къант йух
воьрзур вац дуьнена кира. Цуьн
меттиг кеч бина ялсманен
бешахь, хьуна иср лойла
цунна а йухаьхь. Даима
хирдолу дахар ду цигахь.
Балано г1айг1ано хьовзор вац
цигахь. Кхачаме хирдоцу
самукъ ду цигахь. Кхачаме
хирйоцу марзо йу цигахь. Вай
дезаш вай доьхаш Далла гор
ихна вай силахь волу элча ву
цигахь.
Цундела доьху хьоь собаре
хилалахь, цундела доьху хьоь
къантах дог йовха хилалахь.
Аллах1а къонахой даима
латтабойла, кхиинчу наношна
ялсмане лойла. Бусалба дино
чаг1 дина тхо латтадойла тхо
шаверг хьа кант ву бусалба
нана.
Хаставе, хастам бе, силахьчу
Далла!
Свидетельство о публикации №112052309402