я тая, хто я ёсць

Я не жадаю ніякай хлусні і натацый.
Я не жадаю, каб нехта казаў мне,
                што я не такая, як трэба.
Толькі Бог адзін можа даць мне рацыю.
Я гляджу наўкол і бачу над сабой
                адно толькі неба.


Рецензии