Su gimtadieniu, sesute

Su gimtadieniu, sesute,
Daug graziu, sviesiu dienu,
Ilgu, sveiku ir dziaugzmingu,
Tau meteliu busimu.

Kad suneliai negraudintu,
Butu atrama, mamos.
Ir anukai augtu zvalus,
Del mociutes mylimos.


Рецензии