Черный квадрат

               
(пародия на картину К. Малевича)


Мнекажетсяягений!безусловно
ягениаленчтониговори!всепиш
утбезыскуснобездуховноатруд
ятсясзариидозари!неведомымн
етворческиемукинезнаюсозерц
ательныхзаботувсехвсегданат
руженныерукиаянезнаючтотако
епотнопоглядитенамоиполотна
особеннозаметенмойквадратик
аждоевесомоидобротноакраски
чернойсколько!простосклад!!














               


Рецензии