М сто у Мислях
Але Ти лише примара
І із неяким Хистом
Малюєш на Небі Хмари
Це Місто тебе не забуде
Але Ти, для Нього, ніхто
Вважатимуть Люди
Що Ти - аби хто
У Очах твоїх зелених
Це Місто бачило Світи
Ти ж Його покинув
І Ти вже не Ти
Воно у Мріях твоїх яскравих
Очікує: де ж Ти?
Зустрічає Тебе ласкаво
Але на могилі вже сухі Квіти
Свидетельство о публикации №112052105811