Перший грiм затяг затяжноi
Блискавка вогнем штрикає.
Затягнуло небо та сумної.
Дощик краплями зітхає.
Обізвався вітер завиванням
Стукає у хвіртку та до болю.
Синя хмара роковим бурчанням.
Розродилась над селом весною.
Над дзвіницею веселка встала
Напряглася дзенькнула струною.
До землі схилилася, припала.
Обняла село та ліс дугою.
Свидетельство о публикации №112052102707