Над Бугом, над лугом кружляють роки
Пере ніч травнева чубасті думки.
Замріяний місяць по небу пливе.
Сріблясте проміння дорогу снує.
А в душах наших дзвонами любові.
Весна розквітла квітом при дорозі.
Летять роки, а ти для мене літом.
При кожній зустрічі. У кожнім слові.
Квітчаєш душу сонця пелюстками.
Я крізь тумани, осінь та розлуку
Біжу до тебе лугом та зірками
Невпинно. Невблаганно. Часом. Звуком.
Свидетельство о публикации №112052102692
Вера Кухарук 26.05.2012 19:43 Заявить о нарушении