Тобi уклiн

Що поробити, щоб не здобувати
Навіщо рядом і тобі страждати?
Ми маємо ту справу, що щекоче
Але емоцій стримати не хоче.
За небом бачу вітер, як він сяє
І промінів останніх він сягає
А незалежність мою відкриває
Той, що і світа майже ще не знає
Тебе кохав, до цвинтара він,може
Та вже тепер ніхто не допоможе
Навіщо ти пішла, не відповім,
Напевно мені час - тобі уклін.
Та тільки тихо можешь і піти,
Щоб в лабіринті мрій себе знайти.


Рецензии