Бажання

Я хочу прокидатися поруч з тобою
Та цілувати твоє лице,
Щоб кожен твій день починався зі мною.
Доброго ранку, сонце моє.

Ти бачиш – вже зорі пішли спочивати,
День світлий прийшов замість них.
Своїм поцілунком тебе зігрівати
Я хочу щоранку, щомить.

Ще тепле тіло твоє після ночі,
На віях залишились запахи снів.
І дивляться на мене твої ясні очі
Наче віконця інших світів.


Рецензии