Мальвами в сторонi чужiй...

Мальвами в стороні чужій
Шукаємо долі маків цвіт
Течуть роки мов дощ осінній.
У бездну швидкоплинних літ.
Вмивається село росою
Кохається у вербах Буг.
І омивається водою
Заплетений у трави луг.
Хатина біла – сорочина.
Рум’янком  стежка поросла
Тут  мати виглядала  сина
Тут в небо на зорі пішла.
Летить згори її молитва
Кружляє наче журавель
Стинає плачем стара  хвіртка
Чекає хата на дітей.
Калина заглядає з плоту
І літо котиться з доріг
 Суєтні -  маячня, турботи.
Одвічні  - батько, мати,  рід.


Рецензии
Людочка, дуже гарно і образно! Щасти тобі!

Вера Кухарук   02.04.2013 19:26     Заявить о нарушении