Я да ДятьЧыхы й МохРенКы й
А я на вейЛохСИКпейДзик.
Да зайиДу вонь до сцерВый да й да хаты зноВВ.
Да й ий, вдувШыс в лохый херчык,
Я на зном пойиду где Ж, ну, Х,
Типа дятлысы тут сельСкый да й в Крытышын, мо, й…
Чы-то шэ й в Мохро Ж.
Опшым, дэсь булы каньСервы.
Ну, да вэльМы й серы в Светкы Ш.
Так мы Ш кыш туди ду Кети. Там буфет с букеть! Шо ны ноч то деньг.
Дэ Ж хто з молоДэньк
ВлукПыць бисунэй да з йихымы чвэдзь чулкэй.
А да мэнэ пчолок зь дзеСиць:
Зынь-зынь-зынь! Васыль, ты здзеСИК?
А! То ваза зав тут складам выдахСьць Вам сыркэй. Дэ ны жырка в нэтр.
Мы Ж тут вси ужэ й сердечн. Ны йимо й йиечнь.
Так от мазав мий ХозяИнь гондэ Ине сь Таня зядьНиць.
Но ХрыЩонНый Кажэ, лакДно.
Буддэ й в нас щэ свят.
От узВарРымо в маньдере
Тип мадеры с сольлюк с хренОМ.
Ибо Торба шэ з МышэчкОМ славно гОМмонНець.
Хто бо ти тута ву пешКый.
Кый слыпый-глухый, довбэшка Шь.
А ны гондэ й солЛольВейко вейкы нам ше чешь.
Ва саду ли, в ахароти
ВыхРахс, бачыце, в Вань чохБахт.
Ну, а мы вушэ й ничоГА Й в ГАЙ а ни вусьМем. Грани Ани Йог с падлоги Зь
Прама дайСтайЕйць.
КаваЛерыя! рыхТуйСИК!.. Гондэ е шэ шмат цыбулькы!
Так шо но купы до купы
РучНычкив штук с пЕть.
Да Ж мохровы фсе!
Купыш ты такы в Яновы? Го! То ты ужэ й асТройЛох!
А мы но СоБи жуйОма
Омуля в рыйЛей.
26 рупЛей –
Метыр Знакав Небк.
Свидетельство о публикации №112052004814