Ах, апошни навахСця ль ось такы вух Сань

Ах, на станьЦИИ Немиза
Да на рельСИК фпав музьЦина Зь!
Ах, а на коньЦерЦик гындэ матырывсь Жырыбэць!

Ах! а мы програлЛых лигу й...
Гу-агу! моя дытына!
Ты чытай но крохы вышэй: АД весце зе ад в гада, шо взев власьць.
Ну, то й дасьць вам Немезида
Зидавы сьтана.

Мало знакый, бачыш, Дав Биг
Бугу й ий ДниПрах.
Тут лытеть на нас шамПуни - но мы в лавку к Каць.
Ну, а сыру даст,
Можець, нека бляцьк.


Рецензии